Нова партія гастрономічних стрічкових пилок FROSTY надійшла на склад Кодаки Трейд


Шановні партнери та покупці!
З радістю повідомляємо вам про надходження нової партії стрічкових пилок FROSTY найпопулярніших на українському харчовому виробництві моделей SO183VECO, SM183VECO і SO202VECO.
Стрічкова гастрономічна пилка для різання м`яса і кісток є універсальним обладнанням, без якого не може обійтися жодне м`ясне виробництво або кухня громадського харчування в ресторанах, столових і кафе. Завдяки таким пилкам навіть найбільші м`ясні блоки можна швидко нарізати на ідеальні порції, надаючи їм необхідні для приготування ваших улюблених страв товщину та розміри.
Ознайомитися з новим обладнанням і пилка стрічкова купити Україна ви можете за посиланнями:
- Пилка FROSTY SO183VECO:
- Пилка FROSTY SM183VECO:
- Пилка FROSTY SO202VECO:
Кожна з цих пилок легко справляється з нарізкою найбільших шматків будь-якого м`яса та рибних напівфабрикатів, в т.ч. заморожених і з кісточками. Їх міцні і легкі алюмінієві корпуси мають анодоване або пофарбоване покриття і відповідають всім сучасним стандартам безпеки. Кожна така пилка для оброблення туш Україна має важіль подачі та аварійну кнопку вимикання. Товщину і висоту різання можна регулювати залежно від виду кінцевої продукції. Всі найважливіші частини пилок виконані з нержавіючої сталі, що максимально продовжує термін їх роботи.
Завод-виробник дає повну гарантію на пилки протягом 12 місяців з дня продажу.
Весь спектр обладнання ТМ «FROSTY» можна купити в компанії «Кодаки Трейд» за доступною ціною з доставкою в будь-який населений пункт України. Якщо ви збираєтеся пила гастрономічна купити в Дніпрі, то це можна зробити у нашому виставковому залі на вул. Каштановій 15-А або відвідавши наш сайт http://kodaki.ua/shop.
Консультанти інтернет-магазину «Kodaki-Shop» завжди допоможуть вам вибрати найбільш відповідну модель обладнання, а також дадуть корисні поради та рекомендації щодо його експлуатації.
Чекаємо на ваші дзвінкі!
Компания «Кодаки Трейд»
Украина, г. Днепр, ул. Каштановая, 15А
Киевстар: +38 (096) 05-715-05
Vodafone: +38 (050) 05-715-05
Life: +38 (063) 05-715-05
Skype: shop_kodaki
е-mail: techno@kodaki.ua
е-mail: kodaki@kodaki.ua

Комментарии

Популярные сообщения