Нове м`ясопереробне обладнання FROSTY надійшло на склад Кодаки Трейд


Шановні партнери та покупці!
Повідомляємо вам про надходження нової партії м`ясопереробного обладнання ТМ «FROSTY».
Тепер у нас ви можете купити:
- М`ясорубки моделей ТС8 и ТС12
Ознайомитися з новим обладнанням і професійна м`ясорубка купити можна за посиланням:
- Фаршемешалки FME30
Ознайомитися з новим обладнанням і купити фаршмішалку можна за посиланням:
- Шприци ковбасні моделей SV-3, SV-5, SV-7, SV-10 та SH-3
Ознайомитися з новим обладнанням і узнати яка цей шпріц для ковбаси ціна можна за посиланням:
Обладнання ТМ «FROSTY» перевірено часом. Його переваги - простота конструктивних рішень, зручність обслуговування та надійність при експлуатації. Вироблено воно з чітким дотриманням усіх санітарних вимог і вимог техніки безпеки. Всі поверхні, що контактують з продуктами, виготовляються з харчової нержавіючої сталі, а форма та декоративне оздоблення виробів задовольняють найвищі вимоги промислового дизайну.
М`ясопереробне обладнання «FROSTY» впевнено конкурує з усіма світовими аналогами, значно при цьому поступаючись в ціні. Завдяки компетентності наших фахівців компаній «Кодаки Трей», індивідуальному підходу до вимог клієнта та швидкого професійного сервісного обслуговування замовники ставляться до нас із повною довірою. Ми вирішуємо поточні проблеми клієнтів і на підставі цього налагоджуємо з ними надійні і тривалі партнерські відносини.
Весь перелік обладнання ТМ «FROSTY» можна купити в компанії «Кодаки Трейд» за доступною ціною з доставкою в будь-який населений пункт України. Якщо ви збираєтеся професійне м`ясопереробне обладнання купити в Дніпрі, то це можна зробити прямо в нашому виставковому залі на вул. Каштановій 15-А, або відвідавши наш сайт. Консультанти інтернет-магазину «Kodaki-Shop» завжди допоможуть вам з вибрати найбільш підходящу модель обладнання, а також дадуть корисні поради та рекомендації щодо його експлуатації.
Чекаємо на ваші дзвінки!
Компания «Кодаки Трейд»
Украина, г. Днепр, ул. Каштановая, 15А
Киевстар: +38 (096) 05-715-05
Vodafone: +38 (050) 05-715-05
Life: +38 (063) 05-715-05
Skype: shop_kodaki
е-mail: techno@kodaki.ua
е-mail: kodaki@kodaki.ua


Комментарии

Популярные сообщения